Fullservice-byrå som hjälper företag att växa
På Compentus gör vi mycket. Ja nästan vad som helst som våra kunder ber oss om. Både för att vi älskar att utmanas och lära nytt, och för att vår approach är att ge våra kunder frihet. Frihet att fokusera på sin kärnverksamhet och möjlighet att växa.

Om vi ändå ska beskriva våra främsta tjänster så handlar de om inhouse-utveckling i ett brett spektrum, bland annat inom branding, digital design och webb- och apputveckling. Ofta har företag behov som sträcker sig över flera fält och då är vår breda kompetens och fullservice-approach ovärderlig. Som kund behöver du bara ha kontakt med en aktör som ser alla behov och därmed kan utveckla lösningar som fungerar bra ihop som en helhet. Förutom att utveckla nya produkter och lösnignar kan vi också gå in i projekt någon annan startat, med vidareutveckling eller drift och förvaltning. Och oavsett vad vi tar oss för står grafiska gränssnitt, användarvänlighet och design i fokus.

Våra tjänster

Nedan är våra tjänster indelade i tre block, men gränserna är flytande och våra projekt rör sig ofta i alla blocken. Kom in på en kaffe och diskutera just era behov!
Arbetsprocessen
Vårt team består av projektledare, interaktionsdesigners samt backend-utvecklare (programmerare) och frontend-utvecklare (UI/UX-designers). Förutom att erbjuda teknisk kunskap och nytänkande använder vi oss gärna också av våra strategiska kunskaper kring kommunikation, sociala medier och marknadsföring. Vi arbetar alltid nära våra kunder med agila metoder för att säkerställa att våra leveranser kan förändras ihop med kunder och anpassas om behov förändras under resans gång. För att klara detta håller vi oss à jour med samhällsutvecklingen i Sverige och världen samt den branch vår kund verkar i.

Möte

Tillsammans med våra kunder tar vi fram koncept och idéer för ny- eller vidareutveckling

Planering

Strategi för hur vi förverkligar idéerna och estimerar kostnaden

Design

Utifrån tidigare steg levererar vi ett designförslag alternativt prototyp att ta ställning till och fastställer utseende och känsla

Utveckling

Teknisk utveckling och arkitektur av självaste produkten i våra utvecklingsmiljöer där kunder enkelt följer arbetet och bidrar med feedback

Lansering

Efter sluttest när allt är klart är det dags för lansering och marknadsföringen startar

Drift

Med Webb Drift och Förvaltningspaketet ser vi till att produkten vidareutvecklas och exponeras för rätt målgrupp
Teknik
Vi har spetskompetens inom många områden och kavlar upp armarna för nya.
Vi använder den senaste tekniken för att leverera optimala lösningar.
Hittar du något du gillar?
Tveka inte att kontakta oss för att ta del av våra tjänster, eller om du har något du undrar över! 

"Logik tar dig från A till B. Fantasi tar dig vart som helst." – Albert Einstein

© Compentus AB 2015 | org-nr 556843-4129 | Storgatan 29, 114 55 Stockholm | 08 - 522 96 000